політика конфіденційності
Дана Політика конфіденційності є складовою частиною Угоди Сайту і діє відносно всієї інформації, в тому числі персональних даних Користувача, одержаних Адміністрацією Сайту в процесі роботи Користувача з Сайтом, виконання Угоди та угод між Адміністрацією сайту і Користувачем. Використання Сайту означає беззастережну згоду Користувача з цією Політикою конфіденційності та зазначеними в ній умовами обробки його персональних даних; в разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання Сайту. Перед використанням Сайту Користувачеві необхідно уважно вивчити дану Політику конфіденційності.

Персональні дані 

  1. Надання в будь-якій формі (реєстрація на Сайті, здійснення замовлень, підписка на рекламні розсилки і тд.) Своїх персональних даних Адміністрації сайту, Користувач висловлює згоду на обробку персональних даних Адміністрацією сайту відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" від 1 червня 2010 року, №2297-УІ
  2. Обробка персональних даних здійснюється з метою виконання Угоди та інших угод між Адміністрацією сайту і Користувачем.
  3. Згода Користувача на обробку його персональних даних дається Адміністрації сайту на термін виконання зобов'язань між Користувачем і Адміністрацією сайту в рамках Угоди або інших угод між Користувачем і Адміністрацією сайту.
  4. У разі відкликання згоди на обробку персональних даних Користувача, Користувач повідомляє про це Адміністрацію Сайту письмово або по електронній пошті. Після отримання даного повідомлення Адміністрація Сайту припиняє обробку персональних даних Користувача і видаляє
  5. Сайт не має статусу оператора персональних даних. Персональні дані Користувача не передаються будь-яким третім особам, за винятком випадків, прямо передбачених цією Політикою конфіденційності.

Зоходи по захисту персональних даних

  1. У своїй діяльності Адміністрація Сайту керується положеннями Закону України "Про захист персональних даних" від 1 червня 2010 року, №2297-УІ
  2. Адміністрація сайту приймає всі розумні заходи для захисту персональних даних користувачів і дотримується права суб'єктів персональних даних, встановлені чинним законодавством України.
  3. Захист персональних даних Користувача здійснюється з використанням фізичних, технічних і адміністративних заходів, націлених на запобігання ризику втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, порушення конфіденційності та зміни даних. Заходи забезпечення безпеки включають в себе міжмережевий захист і шифрування даних, контроль фізичного доступу до центрів обробки даних, а також контроль повноважень на доступ до даних.

Зміни політики конфіденційності

  1. Адміністрація сайту залишає за собою право в односторонньому порядку вносити будь-які зміни в Політику конфіденційності без попереднього повідомлення Користувача. Актуальний текст Політики конфіденційності розміщений на даній сторінці.

© 2014-2020