Технік готельно-ресторанного бізнесу
ТЕХНІК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Основні професійні завдання, які виконує готельний технік, включають усі заходи, пов'язані з професійним та комплексним обслуговуванням гостя готелю (рецепція, багатопрофільний сервіс, гастрономія, додаткові послуги), крім того, збір даних, збір інформації, планування різних типів готельних послуг.
Чому ти навчишся?
  • всебічне та комплексне обслуговування гостей готелю з використанням робочих методів на посадах у різних типах та категоріях готельної бази
  • організація роботи в готельному закладі
  • організація послуг громадського харчування та належне обслуговування споживача
  • організація та проведення конгресів, ярмарків, конфепенцій та інших заходів
  • організація туристично-рекреаційних послуг
  • оздоблення інтер’єру різних закладів готельного та громадського харчування
  • співпраця з компаніями, що надають послуги для готельних закладів
  • ведення листування та обслуговування сучасної оргтехніки
Кваліфікації:
Т.11. Планування і реалізація послуг в рецепції Т.12. Обслуговування гостей готелю
Де зможеш працювати:
  • в готельних установах
  • в центрах відпочинку
  • в оздоровчих закладах
  • в пансіонатах
  • в готелях
  • в хостелах
  • в сучасних мобільних базах: пароми, судноплавні, залізничні, повітряні
Технік готельно-ресторанного бізнесу
Список предметів:
  • Загальноосвітні предмети
  • Основи готельного господарства
  • Організація роботи в готелі
  • Робота на рецепції
  • Послуги харчування в готелі
  • Маркетинг послуг готелю
  • Основи бізнесу в готельно-ресторанній справі
  • Вивчення іноземної мови у напрямку
  • Обслуговування споживача
  • Інформаційна обслуга в готелі
© 2014-2021