Технік харчової промисловості
ТЕХНІК ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, КУХАР
Технік з питань харчування та послуг гастрономії - це нова і дуже приваблива професія на ринку праці. Студенти цього напрямку вчаться організовувати роботу закладів громадського харчування, складати меню, вміло готувати страви відповідно до принципів раціонального харчування, естетичного обслуговування та належного обслуговування споживачів.
Випускники цієї спеціальності зможуть почати працювати на різних підприємствах громадського харчування і торгівлі продуктами харчування. Ти дізнаєшся, як планувати і реалізовувати послуги громадського харчування, а також як готувати їжу і напої. А також як правильно збалансувати дієту.
Чому ти навчишся?
  • оцінювати якість їжі та її зберігання
  • готувати страви та напої
  • організації харчового виробництва
  • плануванню та реалізації послуг харчування
Кваліфікації:
Т.6. Приготування страв та напоїв Т.15. Організація харчування та послуг гастрономії
Де зможеш працювати:
  • Закладах громадського харчування харчування
  • Організаціях захисту прав споживачів
  • Установах, що надають послуги на ринку продуктів харчування
Повар
Список предметів:
  • Загальноосвітні предмети
  • Основи харчування і гігієна
  • Гастрономічна технологія
  • Обслуговування споживача
  • Устаткування закладів харчування та домашніх господарств
  • Гастрономічна компанія
  • Практичні заняття
  • Спеціалізація
  • Професійна практика
2014-2022
Авторські права захищено.